PERCUMA Sampul Raya Restoran Klasik Terapung
June 1, 2018

Assalamualaikum dan selamat pagi. Salam jumaat semua.. Syukur Alhamdulillah untuk buffet semalam fullhouse. Dekat 300 orang datang berbuka puasa di Restoran Klasik Terapung – Tomyam Klasik Garden Restaurant semalam. Terima kasih banyak kerana sudi berbuka di restoran kami. Semoga anda semua berpuas hati dengan hidangan daripada kami.

Untuk hari ini kami dah terima 100 tempahan untuk buffet sahaja. Genap 200 kami tutup tempahan buffet. So bagi mereka yang belum buat tempahan boleh la buat tempahan sekarang! Jangan buat tempahan last minit ya. Risau nanti tempat dah penuh korang yang rugi.

Serius puas makan buffet. Hanya RM30 sahaja anda boleh makan pelbagai juadahan yang kami sediakan. Maklumat lanjut tentang buffet boleh klik sini https://www.klasikterapung.com/buffet-ramadhan-restoran-kl…/

Image may contain: 3 people, people sitting and indoor

Image may contain: indoor

Image may contain: 3 people, indoor

Image may contain: 4 people, indoor

Image may contain: 2 people, crowd and indoor

Image may contain: 2 people, food and indoor

Image may contain: one or more people and indoor

Image may contain: one or more people and indoor

Image may contain: 4 people, people standing and indoor

Image may contain: 3 people, people standing and indoor

Image may contain: 5 people, people sitting, indoor and food

Image may contain: 3 people, indoor

Image may contain: 1 person, eating, standing and food

Image may contain: 12 people, people smiling, people sitting and indoor

Selain buffet kami ada juga menyediakan menu ala carte. Menu ala carte ini anda boleh apa sahaja menu yang kami sediakan seperti biasa. Antara menu yang kami sediakan ialah menu Thai, Melayu & Cina. Bagi memudahkan pihak anda, kami ada sediakan pakej makanan (set jimat) dengan harga serendah RM65/2pax sahaja. Dalam set RM65 ini akan ada Nasi Putih, Tomyam Campur, Ikan Siakap 3 Rasa, Daging Merah & Kailan Ikan Masin. Fuh confirm kenyang!

Kami risau anda tak habis je. Maklumat lanjut untuk senarai menu ala carte boleh klik sini https://www.klasikterapung.com/menu/

So jangan tunggu lagi. Buat tempahan sekarang sebelum penuh. Kenapa perlu bayar lebih sedangkan anda boleh menikmati pelbagai juadah dan masakan dengan harga serendah RM30.00 untuk buffet atau RM65 untuk 2 orang makan sahaja.

Sebarang tempahan atau maklumat lanjut boleh hubungi:

Pn Norena: 019-7016086
WhatsApp: www.klasikterapung.com/WhatsAppIna

En Ahmad: 013-6405509
WhatsApp: www.klasikterapung.com/WhatsAppAhmad

Jom berbuka puasa di Restoran Klasik Terapung (Tomyam Klasik)

www.klasikterapung.com

Restoran Klasik Terapung
Restoran Klasik Terapung (Tomyam Klasik) menyediakan pelbagai jenis masakan menu Melayu, Thai, Cina dan Barat (Western). Restoran Klasik Terapung telah beroperasi sejak tahun 1993 di Ayer Keroh Melaka. Kini Restoran Klasik Terapung beroperasi di lokasi baru iaitu di Sungai Putat, Bukit Beruang Melaka.

Comments are closed.