Decoration Birthday Party Meja Besila Di Restoran Klasik Terapung
November 20, 2017
Majlis Ramah Mesra dari YBHG. Tan Sri Pengerusi LPP bersama Pemimpin Peladang Negeri Melaka
November 24, 2017
Show all

Sambutan hari jadi dan hari kesyukuran di Restoran Klasik Terapung (Tomyam Klasik). Terima tempahan sambutan hari jadi dari orang Melaka. Cantik betul akak ni deco birthday party untuk anak buah dia. Terima kasih banyak kerana sudi buat sambutan hari jadi di restoran kami. Tahniah nenek kerana baru balik dari menunaikan Umrah. Kami doakan semoga nenek ini dipanjangkan umur dan dimurahkan rezki.

Semoga Allah s.w.t berikan kesihatan kepada nenek. Terima kasih banyak nenek sebab berikan kek kepada kami staff Restoran Klasik Terapung. Nanti jemput datang lagi ya. Semoga akan datang kita dapat berjumpa lagi 

Diorang dah buat majlis birthday party di restoran kami. Korang bila lagi? Jom la sambut hari jadi di restoran kami. Kami ada menyediakan pelbagai menu dan set makanan. Yang penting korang balik dengan senyuman dan perut pun kenyang.. Kalau berminat nak adakan birthday party di restoran kami sila layari website kami www.klasikterapung.com

Terima kasih banyak kerana selalu support kami di Restoran Klasik Terapung (Tomyam Klasik)

Senarai Menu & Pakej Restoran Klasik Terapung (Tomyam Klasik)

– Pakej Perkahwinan (Set untuk majlis Perkahwinan, Pernikahan & Pertunangan)
– Set Makanan (Set jimat untuk makan tengahari atau makan malam)
– Set Hi-Tea (Set untuk makan tengahari)
– Set D’ Klasik (Set untuk makan malam)

Maklumat Lanjut:

Telefon: 06-232 6745 / 06-232 6746
Fax: 06-232 4779
En. Syafiq: 012-904 0103 (Bahagian Pengurusan Majlis Perkahwinan)
Pn. Norena: 019-701 6086 (Bahagian Pengurusan Booking)
Waktu Operasi Restoran: 11.00 pagi – 3.00 petang & 6.00 petang – 12.00 malam
E-mail: klasikterapung@gmail.com / tomyamklasik@yahoo.com

Restoran Klasik Terapung
Restoran Klasik Terapung
Restoran Klasik Terapung (Tomyam Klasik) menyediakan pelbagai jenis masakan menu Melayu, Thai, Cina dan Barat (Western). Restoran Klasik Terapung telah beroperasi sejak tahun 1993 di Ayer Keroh Melaka. Kini Restoran Klasik Terapung beroperasi di lokasi baru iaitu di Sungai Putat, Bukit Beruang Melaka.

Leave a Reply

Your email address will not be published.